tiistai 19. tammikuuta 2010

Sateita ja arkea

Jostain syystä nettiyhteydet ovat pätkineet erityisen paljon vuodenvaihteen jälkeen. Tästä johtuen myös blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Nyt yhteys tuntuisi olevan jälleen toimivampi, joten kuvien lisääminen ei kestä ikuisuuksia.

Täällä on eletty vuodenvaihteen jälkeen arkea jo jonkin aikaa ja Masa on saanut avustaa vuosiraporttien tekemisessä sekä kirjanpitojen tarkistamisessa. Mikkis on kulkenut kameran kanssa ja kuvannut Maisha Poan tuotevalikoiman tulevaa katalogia varten. Hän on myös konsultoinut Maisha Poan nettisivuprojektissa.

Nyt pitäisi olla vuoden kuuminta ja kuivinta aikaa, mutta Nairobissa ja muuallakin Keniassa on ollut normaalia viileämpää ja sateita on ollut paljon. Sateet ovat saaneet paljon hyvää aikaan luonnon kukoistaessa vehreänä. Toisaalta joillakin kuivuudesta kärsineillä alueilla on sateiden takia menty toiseen äärilaitaan, eli tulvat ovat peittäneet alleen viljelmiä ja asutusta. Mikkis kävi Narokissa, jossa oli nähtävissä paljon tulvien aiheuttamia tuhoja.


Vettä joka puolella


Vesi vallannut talon


Toinen ajokaista oli hävinnyt veden mukana

Lapsia on aina hienoa kohdata. He tulevat kasvot loistaen ihmettelemään paikalle saapunutta mzungua. Valkoinen muukalainen onkin joissakin paikoissa harvinainen ilmestys.


Kaikkialla näkee ihania, iloisia lapsia


Kesken leikkien juostaan mzungua ihmettelemään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti